duminică, 26 septembrie 2010

CENACLUL FLACARA

Doriti sa apara din nou cenaclul flacara?
Daca da lasa-ti un coment ,iar pentru autentificare adresa blogului dumneavoastra sau adresa de email.
Lista va fi trimisa domnului Adrian Paunescu.
Anuntati toate persoanele care credeti ca doresc reiinfintarea cenalului.
Va multumesc

8 comentarii:

  1. SALUT MARIAN! Vad ca incerci sa faci ceva pentru relansarea Cenaclului Flacara. Desigur ca sunt de acord cu reaparitia lui, mai ales ca sunt din Onesti de unde au plecat Gil Ionita, Marcela Saftiuc sau Loredana Groza. Pot sa te ajut punand pe blogurile mele adresa ta. Tu de unde esti? Poti sa-mi scrii pe dangorun@yahoo.com Site-ul meu de baza este http://netexpress1.blogspot.com de unde poti intra in toate celelalte. Astept vesti. Daniel Gorun

    RăspundețiȘtergere
  2. ok.multumesc.frumos.Poate reusim ceva daca ne unim

    RăspundețiȘtergere
  3. PACAT CA NU AM PUTUT SA REFACEM.DAR POATE VA RENASTE INCET-INCET SI MOARTEA MARELUI OM ADRIAN PAUNESCU VA DUCE LA RENASTEREA MARELUI MIT CARE VA DEVENI

    RăspundețiȘtergere
  4. Am tot auzit in aceste zile ideea aceasta vehiculata. Din pacate nimeni nu pare aintzelege mutivul real al stabilitatii succesului Cenaclului. Acolo se platea bilet de intrare, era 25 de lei, ca si la teatre. Si erau zeci de mii de oameni pe stadioane. Erau turnee aproape continue, cate 1-2 spectacole pe zi. Pentru ca o asemenea miscare sociala sa existe , trebuie sa existe un combustibil. Si cineva care sa stie sa il dozeze cu multa pricepere si inteligenta.
    Combustibilul de atunci era ideea de Libertate.
    Acum nu mai merge, trebuie altceva. Daca va fi sa faceti ceva, astept invitatie la o sedintza de brainstorming strategic cu organizatorii.
    Al dvs. putin luat, hippiepittis

    RăspundețiȘtergere
  5. TE SALUT TINERET ÎN ADIDAȘI/TE SALUT GENERAȚIE ÎN BLUGI
    AR PUTEA SA PARA UN INMEMORIAM „ADRIAN PĂUNESCU-CENACLUL FLACĂRA” CU TOTI CEI VARE MAI SUNT IN VISTA SI AU PARTICIPAT LA ACEST MARE EVENIMENT.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate cultura romaneasca s-a degradat in ultimii 20 de ani si inca continua... Numarul manelistilor se mareste din an in an iar la televizor se promoveaza numai non-valorile, gen "bianca lu' bote", "monica columbeanu", tot felul de scandaluri facute publice, care din pacate starnesc interesul si prind foarte bine publicului, pipitele care se desbraca pe primele pagini ale revistelor, manelele, vulgaritatea si incultura care apar tot mai des pe micile ecrane si nu numai iar lista poate continua. Romanii nu mai sunt ce au fost, nu mai sunt ce-au fost pe vremea Cenaclului Flacara. Felul de-a gandi si a percepe lucrurile s-a schimbat. Oricum daca Cenaclul ar renaste acum nu stiu cati fani ar avea. In orice caz eu unul mi-as dori sa fi existat un astfel de cenaclu, asa poate ar mai fi rasarit talente ascunse ale Romaniei, oameni de caracter, valorosi care ar putea duce peste hotare aceasta mandrie de-a fi roman adevarat... si am avea si noi cu ce ne lauda, inafara de-a ne lauda cu "valori" precum "salam", "copilul de aur" sau "bianca lu' bote" ca sa nu zic de mai rau. Deci eu unul votez pentru infiintarea unui astfel de cenaclu, dar cum zice si zicala: "cu o floare nu se face primavara". Trebuie sa fie multe astfel de voturi ca sa se face ceva. Oricum in Romania nu cred ca se va mai face vreodata ceva bun. Imi pare rau!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multi oameni valorosi dar despre care nu se stie nimic s-ar putea lansa in muzica sau poezie in Romania, si cine stie, poate si in alte domenii. Si eu sunt un impatimit al muzicii folk, cant la chitara dar din pacate n-am unde sa ma duc sa cant pe o scena decat acasa intre cei 4 pereti. Deci cum ziceam vote up pentru cenaclu. Pentru contact folositi numele de aici @yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  8. eu sincer nu traiam pe vremea cand era cenaclu flacara in toata splendoare sa.......eu am doar 14 ani si chiar mi-as dori sa se reinfiinteze cenaclul......si imi pare rau ca am inceput sa ascult muzica din cenaclu doar de cand a murit regretatul Adrian Paunescu si ca nu am inceput chiar mai devreme.....Va rog,va rog redeschideti cenaclul!!!!!!

    RăspundețiȘtergere